Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee gaan vrijdag toch niet praten met Talpa over de toekomst van Veronica Inside. Volgens Johan is het geplande gesprek afgelast, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Talpa wil aan BuzzE niet bevestigen dat er überhaupt een afspraak was ingepland en doet verder ook geen uitspraken over de kwestie. Pas als er een beslissing wordt genomen over de toekomst van het voetbalprogramma wordt dat gecommuniceerd, aldus een woordvoerster.

Afgelast

Johan vertelde donderdag aan BuzzE dat de mannen vrijdag verder zouden praten over Veronica Inside met hun werkgever. 'Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gisteren was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen', zegt hij vrijdag tegen RTL Boulevard.

Verraad

Het Veronica Inside-trio kwam donderdagmiddag samen in een hotel in Zwolle om te praten. Het programma kwam vorige maand na de laatste uitzendingen onder druk te staan wegens vermeende racistische grappen. René en Johan voelden zich daarnaast verraden door hun collega Wilfred door de opzet van de veelbesproken racisme-uitzending en zeiden geen zin meer te hebben in het programma.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.