Namens Yolanthe en Wesley maakte manager Xenia Kasper begin deze maand bekend dat de twee na een huwelijk van 8 jaar uit elkaar gaan. Nu heeft Kasper laten weten überhaupt nooit het woord 'echtscheiding' genoemd te hebben. 

Niet helderziend

Eerder zei Xenia Kasper al tegen Story dat Yolanthe en Wesley niet gaan scheiden en nu benadrukt ze nog eens geen idee te hebben hoe het momenteel tussen de twee gaat. “Ik ben niet helderziend, het kan dus alle kanten op. Ik heb ook nooit gezegd dat ze gaan scheiden, ze zijn uit elkaar en leven niet meer samen. Daarbij heb ik het woord scheiding nooit in de mond genomen.”

Article continues after the ad

Boodschapper

Begin maart was Xenia de boodschapper die naar buiten bracht dat Wes en Yo na een huwelijk van 8 jaar uit elkaar zouden gaan. Wat de reden van de breuk was, werd niet bekend.  Het koppel doet verder ook geen mededelingen over de reden van het besluit. Wel zei Wesley begin deze maand op Instagram dat hij het "verknald" had. "Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden."

Shock

Een aantal weken geleden ontplofte er een bom in showbizzland toen bekend werd dat Wesley en Yolanthe niet langer samen zouden leven. De liefde bloeide op tussen de twee in 2009 en een jaar later trouwde het stel in het Italiaanse Castelnuovo Berardenga, nabij Florence. In 2015 werd hun liefde bezegeld met een kindje, genaamd Xess Xava. Wesley had op dat moment al een zoon uit een eerdere relatie, Jessey.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, AD | Beeld: ANP