Dave Roelvink, die dit weekend werd opgepakt omdat hij stomdronken achter het stuur zat, heeft zijn manager woest gemaakt. De dj en realityster kan rekenen op een pittig gesprek. 'Ik schaam me voor dit soort gedrag. En dat ga ik hem duidelijk vertellen,' aldus manager Frank Wisse.

Consequenties

Dave heeft zich flink in de nesten gewerkt door in stomdronken toestand met flinke snelheid over de snelweg te rijden. Die actie zal zeker consequenties hebben volgens zijn manager Frank, die tevens de ex-man van Caroline Tensen is. 'Het mag duidelijk zijn dat ik niet blij ben,' zegt Frank tegenover het AD. 'Er zal een rechter of een instantie zijn die daarover zal beslissen.'

Article continues after the ad

Pittig gesprek

Frank en Dave zitten vanmiddag om de tafel om een pittig gesprek te voeren. Wat de gevolgen voor Dave zullen zijn, wil de manager niet bekend maken. 'Of het invloed heeft onze samenwerking? Ik ga niet in op enige consequenties wat dat betreft.' Ook RTL, SBS en producent Talpa zijn absoluut niet blij met Dave's actie. 'Er is al veel contact geweest met RTL en met Talpa. Ik moet mijn telefoon drie keer per dag opladen. Wat er uit de gesprekken komt, dat zal later bekend worden. We zijn bezig met een aantal dingen. Maar het is allemaal zo ongelofelijk vers, ook voor mij,' aldus manager Frank.

Achtervolging

Dave Roelvink is zaterdagavond na een achtervolging over de A10 door de politie klemgereden op het Amsterdamse Surinameplein. Roelvink zou met hoge snelheden met zeer gevaarlijk rijgedrag de aandacht hebben getrokken van een motoragent. Zijn rijbewijs is ingevorderd omdat hij te veel had gedronken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders