Ook het management van Raymond van Barneveld bevestigt nu de nieuwe relatie van de darter. Het gaat om de 34-jarige Julia Evans uit Londen. De twee zouden zelfs al heel serieus zijn samen.

Daarmee bevestigt de manager de authenticiteit van het geruchtmakende filmpje dat dinsdag opdook bij The Sun. Op de beelden zijn Barney en de vrouw kussend te zien. Wel wil hij benadrukken dat deze vrouw absoluut niet in de porno-industrie werkt.

Article continues after the ad

Manager

Aan het AD licht hij toe: 'Ze is een gerespecteerd manager bij een bedrijf in de regio Londen en niet actief in de dartsport. Volgens Barney gaat het om een serieuze relatie.' Zijn nieuwe vlam Julia heeft geen kinderen en was gewoon vrijgezel toen de darter haar tegen het lijf liep.

Eerder besloten

Barney en Silvia zouden al eerder besloten hebben uit elkaar te gaan en hun breuk in alle rust hebben voorbereid. 'Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden op dat moment geen haast. Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding zeker niet op stel en sprong. Een overval, vorig jaar zomer in de woning van de Van Barnevelds, en de nasleep daarvan zette de breuk op een lager pitje.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders