Het zal je vast niet ontgaan zijn, de bruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello. Maar is dat wel echt de man met wie ze trouwt? De werkelijke naam van haar grote liefde blijkt helemaal geen Niclas te zijn... Dít is eigenlijk zijn naam.

Niclas werd geboren in 1978 in een klein plaatsje in Oost-Duitsland. Hij is een succesvolle kunstenaar en maakt al vele jaren mooie werken. Nu we iets meer weten over deze mysterieuze man kunnen we terug naar de hoofdvraag: Wat is zijn echte naam? En waarom heeft hij zijn naam veranderd?

Mysterieuze man

Niclas is geboren met de naam: Norbert Zerbs. Waarom hij precies zijn naam heeft veranderd is niet bekend. Gezien zijn werk zou het een artiestennaam kunnen zijn. Dat er niet heel veel over Niclas bekend is, klopt wel. Hij zou er namelijk absoluut niet van houden om in de schijnwerpers te staan. Dit verklaard ook waarom Niclas niet met zijn gezicht op de officiële trouwfoto’s staat.

Vrienden

Het koppel leerde elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In het najaar vorig jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Article continues after the ad

Huwelijk

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Hun zoon Damián heeft de presentatrice naar het altaar begeleid. Sinds de scheiding is het liefdesleven van Sylvie voor Nederlandse en Duitse roddelbladen vaak een dankbaar onderwerp.  Ze was even samen met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, maar die prille relatie werd na een paar maanden verbroken. In 2017 verloofde La Meis zich met de steenrijke Charbel Aouad, alleen van trouwen is het niet gekomen. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Moeite in de liefde

In een interview aan het Duitse RTL liet ze toen weten moeite te hebben in de liefde. 'Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden.' Dat zou met Niclas nu wel zijn gelukt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it 💍 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet The Castello’s 👰🏼🤵🏻 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am so proud to be your mom ♥️ 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Bron: Libelle.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.