Ontzettend triest nieuws voor Simone Kleinsma: Haar man Guus Verstraete (69) is vanochtend overleden. Dit laat een woordvoerster van de familie aan ANP weten. 

More content below the advertising

Hartproblemen 

"In totale verbijstering laat de familie weten dat Guus Verstraete vanochtend vroeg op 69-jarige leeftijd is overleden. Guus werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. De familie vraagt hun privacy te respecteren", schrijft zij in het bericht. 

Regisseur 

Guus Verstraete regisseerde diverse films en tv-shows zoals Ik ben Joep Meloen met André van Duin, drie series van Bassie en Adriaan en verschillende shows voor Joop van den Ende. Ook de Soundmixshow werd door hem geregisseerd. Guus leerde Simone kennen bij het televisieprogramma Wedden, dat...? Ze waren al 26 jaar getrouwd, maar hadden geen kinderen. Al was deze kinderwens er wel. "Dat heb ik een beetje laten versloffen. Achteraf denk ik wel eens: god, waarom heb ik nou niet eerder serieus werk gemaakt van mijn kinderwens?", zegt ze in een interview met Libelle. Uit een eerder huwelijk had Guus al drie kinderen. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: ANP