Sylvie Meis (42) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar er lijken zich nu al donkere wolken te vormen boven hun huwelijk. Haar kersverse echtgenoot zou namelijk gespot zijn op een nogal pikante datingsite. 

Het Duitse blad InTouch heeft screenshots in handen waarop toch echt te zien is dat Niclas niet genoeg zou hebben aan Sylvie. De kunstenaar zou zich in hebben geschreven op een dating platform voor getrouwde mensen. En ja, dat is te vergelijken met Second Love hier in Nederland. Hierop is dus het voornamelijke doel om vreemd te kunnen gaan.

Article continues after the ad

ExpressYourself

Het zou natuurlijk kunnen dat iemand zich uitgeeft als Castello, maar het blad heeft ook de foto's van het account in handen. En deze zijn behoorlijk persoonlijk: op een daarvan poseert hij zelfs naast een van zijn kunstwerken. Hij zou te vinden zijn onder de schuilnaam ExpressYourself, maar het is onduidelijk of hij nu nog actief is op de site.

Geen reactie

Saillant detail: Niclas vroeg InTouch om passages uit het verhaal te halen en weg te strepen. Maar een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden en op de screenshots is genoeg te zien. Het management van la Meis zelf heeft vooralsnog niet gereageerd, zo meldt Shownieuws.

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vierden Sylvie en Niclas in september de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Bron: Shownieuws, Privé | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.