Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, doneert de opbrengst van de t-shirts met zijn beeltenis aan het goede doel. Van elk shirt gaat vanaf nu 10 euro naar het ziekenhuis waar Jada, het nichtje van zijn vrouw, wordt behandeld.

Door: SHOW

Smit’s t-shirts zijn een mega succes: gekkenhuis is het wel. Steeds meer mensen bestellen er een, Armin van Buuren vraagt er ook een. En dat is allemaal leuk en aardig maar de kankerbehandeling van kinderen is pas echt heel belangrijk, vindt Bas. Dus besluit hij het succes van de t-shirts te koppelen aan dit goede doel.

Jada

Jada, het dochtertje van Ronald Doornbos en Chantal Bles (de nicht van Nicolette), heeft een grote tumor met uitzaaiingen en moet daarvoor zware behandelingen ondergaan. Na een operatie ruim een week geleden is ze gelukkig wel weer thuis bij haar ouders. Eind vorig week noemde Chantal de kleine Jada nog een 'bizar sterkte bikkel'.

Article continues after the ad

4000 euro

Bas: 'Het blijft belachelijk en onbegrijpelijk dat mensen met een shirt met mijn hoofd erop lopen, maar afgelopen dagen is er ruim 4000 euro gestort naar het goede doel en dat maakt het acceptabel.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Show | Beeld: Peter Smulders