De man van Amanda Balk is weer op vrije voeten. Stavros T., de Griekse echtgenoot van de realityster, werd in september vorig jaar gearresteerd. Nu heeft de rechtbank besloten om hem niet langer in voorlopige hechtenis te laten zitten.

Stavros werd verdacht van betrokkenheid bij het kweken van hennep in wel drie verschillende woningen in Wassenaar gehuurd op zijn naam. In januari 2019 bekende T. gedeeltelijk betrokken te zijn bij deze hennepplantages. Hij hoeft nu niet langer in hechtenis te zitten om zijn proces af te wachten.

Elektronisch toezicht

Een woordvoerder laat weten: 'We kunnen bevestigen dat er op 3 mei 2019 is besloten om de voorlopige hechtenis van de verdachte te schorsen onder de voorwaarde dat hij zich houdt aan meldplicht bij de Reclassering en dat hij onder elektronisch toezicht komt te staan.'

Scheiden

Maar hij zal niet terug kunnen keren naar Amanda. Zij vroeg in dezelfde maand een scheiding aan van haar Griekse god. Ook zij is sinds april een verdachte in de zaak wegens het witwassen van geld. Zelf geeft ze aan onschuldig te zijn. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders