Vanaf het begin was het eigenlijk al duidelijk: Marcel viel als een blok voor de mooie en veel jongere Sherilee in Married at First Sight: Second Chance. Dat hij uiteindelijk voor haar koos, kwam voor weinigen als een verrassing. Zijn ze nu, maanden verder, nog steeds een setje? Sherilee beantwoordt de brandende vraag. 

Marcel vond in Sherilee een 'lieve, zachte, spontane en zorgzame vrouw', zei hij in de laatste aflevering van MAFS: Second Chance. De twee leken elkaar helemaal te hebben gevonden. Of hun liefde na het programma daadwerkelijk is opgebloeid, moesten de deelnemers maandenlang stilhouden. Nu mag het hoge woord er eindelijk uit. Sherilee onthult in een YouTube-video of ze nog samen is met Marcel. 

Article continues after the ad

Wel of niet samen?

'Het is helaas niet gelukt,' vertelt de brunette, die voor de gelegenheid de blouse met slangenprint die ze droeg tijdens de eerste ontmoeting met Marcel heeft aangetrokken. 'We zijn niet meer samen.' De twee hebben het even geprobeerd, maar kwamen erachter dat ze toch te veel verschillen en niet helemaal bij elkaar passen. 'Dan kun je er maar beter mee stoppen.' 

Geen spijt

Sherilee en Marcel hebben geen contact meer. Spijt van haar deelname heeft ze echter niet. 'Ik kijk er heel goed op terug. Als ik het over mocht doen dan zou ik er zeker weer aan meedoen,' aldus de brunette. 

Beeld: Screenshot RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.