Hoewel eerder nog de verhalen gingen dat alle MAFS-deelnemers een contactverbod zouden hebben met de media, blijkt daar niks van waar. Niemand minder dan Rein doet namelijk zijn verhaal in de nieuwste Shownieuws-podcast.

Daarin schoof de kandidaat aan door middel van een telefoongesprek. De sfeer tussen de twee mannen raakte behoorlijk bekoeld tijdens het koppelweekend - misschien mede door de sneer die hij de Limburger gaf in de jacuzzi - maar Rein snapte niet helemaal wat er aan de hand was. Zijn oplossing? Gewoon richting Danny rijden en hopen op een goed gesprek.

Article continues after the ad

Dichte deur

Rein kwam namelijk vrijwel meteen voor een dichte deur te staan. 'Hij deed de deur open en gooide 'm eigenlijk al snel genoeg meteen weer dicht. Ik kon nog net mijn voet er tussen zetten want ik dacht: als die deur dicht is, wordt er niet meer gepraat.' Toch begrijpt hij nog steeds niet helemaal waar deze houding vandaan kwam. 'Misschien dat ik 'm gekwetst heb. Ergens in.'

Niet binnen

Wat volgde was een 'heel kort' gesprek tussen de beide heren, waarbij Rein absoluut niet binnen werd gevraagd. 'Hij pakte mijn spullen die nog in huis lagen en zei: "Ik spreek je volgende week wel".' Toch hoefde het op deze manier ook niet meer van Rein en hij besloot dat ze elkaar 18 oktober wel zouden zien. Op deze datum werd uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid en besloten de mannen niet langer getrouwd te blijven. Of ja, Rein wilde wel, maar Danny niet.

Contact

Het gaat momenteel dan ook niet goed tussen de voormalig echtgenoten: ze hebben elkaar niet meer gesproken sinds het beslissingsmoment. Wel heeft Rein weer contact met een oude bekende, alleen de date is er nog niet van gekomen. Maar dat is niet Maik de Boer. 'We hebben geen relatie gehad, maar we hebben het wel erg gezellig gehad', wil hij alleen kwijt over zijn band met de stylist. 

Bron: Superguide, Shownieuws | Beeld: NT Visuals (RTL)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.