Lizzy uit Married at First Sight wordt vandaag alweer 26. Maar op deze bijzondere dag is haar man Lars niet te aanwezig, zo is te zien op Instagram. Gelukkig was er wel een andere kandidaat uit het programma om haar gezelschap te houden.

En dat is niemand minder dan Danny, die natuurlijk met Rein in het huwelijksbootje stapte. 'It's my birthday 🥳', schrijft Lizzy bij de gezellige foto's. 'Door corona helaas geen verjaardagsfeest, maar hoe leuk is het dan als vrienden je komen verrassen.'

Article continues after the ad

Taart

De Limburger besloot spontaan even een bezoekje te brengen en kwam niet met lege handen: hij nam namelijk bloemen en taart mee voor de jarige job. Of Lars de grote afwezige was, is natuurlijk nog maar de vraag. De koppels moeten de uitkomst van het programma geheim houden tot de allerlaatste aflevering. Dus het zou zomaar kunnen dat hij deze leuke kiekjes heeft gemaakt.

Lizzy door de mand?

Eerder al doken geruchten op rondom een eventuele break-up, nadat enkele posts op Lizzy’s Instagram die zouden onthullen. In het programma was namelijk te zien dat de Brabantse ten tijde van de bruiloft nog steeds bij haar ouders woonde, maar op sociale media deelde de blondine eindelijk een “eigen plekje” te hebben gevonden. Ook viel het volgers op dat er in geen velden of wegen een trouwring te bekennen was.

Niet zo kort door de bocht, jongens

'Trouwen met een vreemde betekent nog niet dat we meteen gaan samenwonen. En wie zegt er trouwens dat een vrouw altijd bij de man moet intrekken? Dat kan toch ook andersom?', vroeg Lizzy zich in een reactie af. Ze deelde een foto waarin ze berichten van fans laat zien die het voor haar opnemen.

Trouwring-troubles

Maar Lizzy is niet de enige die bestookt wordt met vragen over het wel of niet slagen van het huwelijk. Ook Lars is flink de pineut, want ook bij hem kunnen de speurneuzen op sociale media maar geen trouwring ontdekken. Om die geruchten de kop in te drukken, laat ook hij van zich horen in een nieuw post op Instagram.

Tattoo

'Vanaf nu mag iedereen stoppen met DM’en dat ik op foto’s geen trouwring draag, deze heb ik altijd bij me', verwijst hij naar een MAFS-tattoo die hij heeft laten zetten. Ook wijst hij alle nieuwsgierige aagjes op de regels waar deelnemers van de show zich aan moeten houden. 'De afspraak is dat geen van de deelnemers van het beslismoment tot de laatste aflevering zijn of haar trouwring draagt, ongeacht de uitkomst. Zo is het voor niemand daar uit op te maken wat de uitkomst is.' Ja, daar zit natuurlijk wat in.

Ontknoping sneller dan gedacht

Hoewel dit seizoen eindeloos lang lijkt te duren, lijken de makers er na de huwelijken dan toch echt vaart achter te zetten. Volgens Lars zien we namelijk al op 23 februari hét grote beslismoment, wanneer duidelijk wordt welke koppels met elkaar door willen en wie er zo snel als-ie kan de scheiding wil inzetten.

Bron: Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.