De wetenschap lijkt goed te werken voor het Married at First Sight-koppel Lars en Lizzy. Al vanaf het altaar zijn de twee onafscheidelijk, niks lijkt het liefdesgeluk in de weg te gaan. Toch is de kans op een goede afloop ineens een stuk minder groot: de twee zouden fikse ruzie krijgen. 

En wel in het laatste koppelsweekend. Dat was namelijk te zien in de vooruitblik in de allereerste aflevering. Je zou het bijna alweer vergeten zijn met het tempo van het programma, maar daarin is toch écht te zien dat de bom barst tussen de Brabantse tortelduifjes.

Article continues after the ad

Handdoek in de ring?

Want wat is daarin nu op te merken? Nou, Lars lijkt he-le-maal klaar te zijn met zijn echtgenote en wil woedend wegstormen. Rein kan hem nog net tegenhouden en het is óók deze kandidaat die Lizzy uiteindelijk staat te troosten. ‘Als iemand zijn gevoel uitspreekt, dan ben ik het wel’, horen we haar snikken. Of ze ook echt de handdoek in de ring gaan gooien of de ringen omhouden, blijft nog een raadsel.

Sfeer slaat om in koppelsweekend

Dat er de kijkers in ieder geval nog behoorlijk wat te wachten staat in het koppelsweekend, staat vast. We zien namelijk ook nog Rein huilend op bed zitten. ‘Je kan bij mij heel ver gaan, maar wel met respect en wel eerlijk blijven.’ Eveline Stallaart, een van de matchmakers van het programma, laat dan ook weten aan RTL Boulevard: ‘Zeker in de dingen die nog gaan komen, zoals het koppelsweekend, gaan er echt nog dingen omslaan en dat maakt het natuurlijk nog heel spannend.’

Grote beslismoment

Of de koppels nog bij elkaar zijn en Lars en Lizzy deze ruzie overleven, mogen ze nu natuurlijk nog niet verklappen. Om die reden draagt niemand dan ook nog een trouwring tot de allerlaatste aflevering op televisie is geweest. Wanneer dat is? Nou, sneller dan je misschien denkt. Volgens Lars zien we namelijk al op 23 februari hét grote beslismoment, wanneer duidelijk wordt welke koppels met elkaar door willen en wie er zo snel als-ie kan de scheiding wil inzetten.

Beeld: RTL | VIVA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.