Dat de wetenschappers niet bepaald een goede match hebben gemaakt met Mick en Daisy, werd al gauw duidelijk. Tijdens hun huwelijksreis ging het van kwaad tot erger. Maar in de laatste aflevering spande Daisy's gemene woorden de kroon, aldus kijkers.

De laatste aflevering van Married at First Sight staat nu op Videoland. Abonnees kunnen de spannende ontknoping van de huwelijken dus al zien. Let op: lees niet verder als je geen spoilers wilt. 

De wegen scheiden

Het zal voor geen enkele MAFS-kijker als een verrassing komen: Mick en Daisy kiezen ervoor om van elkaar te scheiden. De vonk is nooit overgeslagen, en na de huwelijksreis hebben zelfs nauwelijks meer een woord met elkaar gewisseld. Als het koppel voor de laatste keer voor de experts verschijnt, is het vanaf het begin ongemakkelijk. Vooral Daisy moet zichtbaar niets hebben van Mick.

Verwijten naar Mick

Daisy uit haar ongenoegen over Mick tegenover de experts. Ze verwijt Mick dat hij geen enkele interesse toonde tijdens de huwelijksreis, en haar niet hielp met het inladen van de koffers. Mick verklaart dat Daisy alles in zo'n hoog tempo deed, dat zij hem steeds voor was. Hij merkt vervolgens op Daisy niet op haar gemak was en teleurgesteld was in zijn inzet en interesse. Daarop ontploft de bom. 'Ik was wel op mijn gemak,' reageert de blondine geërgerd. 'Jíj was niet op je gemak!' Mick probeert nog wat uit te brengen, maar is niet opgewassen tegen de felle Daisy.

Article continues after the ad

Sneren in laatste verklaring

In haar laatste verklaring, waarin ze vertelt te willen scheiden, sneert Daisy nog een paar keer naar Mick. Hij houdt zijn verklaring juist netjes en heeft enkel goede woorden voor Daisy. Maar ook daar is de Amsterdamse niet van gediend. Als Carlo opmerkt dat er ook iets liefs in zijn verklaring zit, zegt ze: 'Ja pfff, wat ik nu moet zeggen. We kunnen nu allemaal last minute nog heel prachtige woorden op gaan schrijven, maar dat had hij eerder moeten laten zien.'

Verbijstering bij kijkers

Kijkers zijn verbijsterd door de gemene houding van Daisy. 'Ik hoop dat ze zich diep schaamt als ze dit terug ziet,' zegt een kijker op Twitter. 'Terwijl Mick een nette brief had om het positief af te sluiten gaf Daisy nog even een sneer na, siert je niet meis,' reageert een ander. 'Zo sneu voor Mick. Hoe zou dat nou komen hé, dat hij zich niet op zijn gemak voelde. Omdat je hem vanaf het eerste moment al het gevoel gaf dat hij niks goeds kon doen, Daisy. En het feit dat je alle schuld op Mick publiekelijk afschoof siert je zó niet.'

Beeld: RTL 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.