In het vorige seizoen van Married at First Sight werd de blonde Sanne gekoppeld aan politieagent Thierry. Even leek Cupido raak te hebben geschoten maar uiteindelijk bleek Sanne het programma niet nodig te hebben om haar ware liefde te vinden. De MAFS-kandidate en haar nieuwe vriend verwachten hun eerste kindje!

Het liefdesgeluk lachte Sanne al snel weer toe na de scheiding. Eind maart werd bekend dat Sanne een nieuwe liefde had. Met die nieuwe lover ligt Sanne blijkbaar wél volledig op één lijn en de twee laten er geen gras over groeien. Ruim vier maanden nadat bekend werd dat Sanne weer ‘bezet’ was, heeft ze groot nieuws. Ze verwachten begin komend jaar hun eerste kindje.

Zwanger!

'Wij kunnen niet wachten tot 9 februari', schrijft ze bij een foto op haar afgeschermde Instagramprofiel. Hierop zien we Sanne en haar vriend, van wie ze de naam voor zichzelf houdt, stralen in de zon bij een slinger met roze en blauwe ballonnen, en het woord ‘baby’ in goudfolie ballonnen. De aanstaande ouders houden samen een rijtje echofoto’s vast.

Hoe zit het met Thierry en de liefde?

Of Thierry inmiddels ook weer gelukkig is? Niet zoals hij voor ogen had. Na zijn gestrande huwelijk met Sanne vond ook hij opnieuw de liefde, maar ook dat avontuur liep niet goed af, zo liet hij begin juli weten op Instagram. 'Ik kwam iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op, want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. […] Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft.'

Article continues after the ad

Beeld: RTL / Screenshot Instagram | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.