MAFS-José Ferry uit elkaar

José van der Heijden en Ferry Marijt, die samen hét perfecte droomkoppel vormden in het vorige seizoen van Married at First Sight, zijn nu definitief uit elkaar. Dat laat José weten in een liefdevol en emotioneel bericht op Instagram.

'Rijkdom is, in je zoektocht naar de ware liefde, échte vriendschap vinden! Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar we gaan verder als goede vrienden', schrijft de MAFS-kandidate.

 

Article continues after the ad

Scheiden

Twee van de zes koppels besloten in de grote finale van Married At First Sight getrouwd te blijven, waaronder José en Ferry. Dat was een bijzondere score na twee seizoenen waarin geen enkel huwelijk standhield. Toch bleek het bij José en Ferry minder goed te zitten dan gehoopt en besloten ze na het verdwijnen van de camera's alsnog te scheiden.

Verse vonken

Een maand na de scheiding besloot Ferry de stoute schoenen aan te trekken en José mee te vragen voor een weekendje weg. Aan tafel bij Jinek op 25 februari vertelde hij hoe dat ging. 'Pak je pyjama en je ziet wel waar we naartoe gaan. En ze zei: ‘da’s goed’. Dat weekend is de vonk toch weer overgesprongen. Dus we zijn wél gescheiden, maar we zijn nu aan het daten en ik ben hartstikke verliefd. We zien wel waar het schip strand, we hebben het in ieder geval onwijs gezellig samen.'

Vriendschap

Nu ruim een maand verder en na hun liefde meerdere keren een kans te hebben gegeven, blijft het toch bij een vriendschap. José blikt positief terug op haar MAFS-avontuur. 'Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega's had!'

Bron: Instagram | Beeld: Nander de Wijk (RTL Beeldbank)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.