Het is nog altijd hét bekendste stel uit de geschiedenis van Married at First Sight: Henk en Chantal, ook wel 'Henkie en Wenkie' genoemd. Nog regelmatig verschijnen er nieuwtjes over de twee die in 2020 met het programma meededen. Henk timmert inmiddels lekker aan de weg als volkszanger. Om nog meer bekendheid te krijgen, besloot de MAFS-deelnemers zich in te schrijven voor Hollands Got Talent. Alleen daar lijkt zijn vrouw daar niet zo blij mee te zijn...

Op het Instagram-account van RTL is alvast een voorproefje te zien van wat we vanavond bij Hollands Got Talent kunnen verwachten. In de teaser duikt een oude bekende op. Namelijk: Henk van de Ven. 

Met de wenkies?

'Mensen zouden me kunnen kennen van het programma Married at First Sight', vertelt Henk met een grote lach op zijn gezicht. 'Heb je meegedaan?!' horen we jurylid Chantal Janzen enthousiast vragen. 'Henk wanneer dan?' 'In 2020', antwoordt Henk. Toch moet hij nog wat uitleg geven voordat er een belletje afgaat bij de jury. 'Ik was degene die getrouwd was met Chantal.' Janzen kijkt vragend: 'Met de wenkies?' Dan begint het publiek te lachen. 'Ja, met de wenkies!' Vervolgens wordt het fragment uit MAFS nog even herhaald. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Spreek boekdelen

Maar Henk komt om te zingen. Juryleden Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Edson da Graça klappen gezellig mee, maar Dan Karaty's gezicht spreekt boekdelen. De Amerikaan die dit seizoen weer terug is lijkt niet onder de indruk van de zangtalenten van Henk. 

'Alles voor de media' 

Wie ook niet blij lijkt te zijn met zijn deelname is vrouw Katja. In haar Instagram Stories repost ze de video van Hollands Got Talent en citeert het gesprek. 'C. Jansen: Henk waar ken ik jou toch van? Henk: Mensen zouden mij kunnen kennen van Married at First Sight?'. Het lijkt alsof Katja haar man gewoon wil promoten, maar de hashtag die er vervolgens bij wordt geplaatst, geeft wat anders aan. '#allesvoordemedia', valt er te lezen. Ook wordt er een kotsende emoji bij gezet. Huwelijksproblemen? Of zou vrouwlief boos zijn op de productie om het verhaal van Henkie en Wenkie weer te benoemen?

De post is inmiddels verwijderd.

Bron: Instagram | Beeld: still/RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.