Het lijkt qua tegenslagen niet op te houden voor Freddy en Sylvia uit Married at First Sight. Hoewel zijn ex-vrouw zich - ondanks haar longkanker - op dit moment goed voelt, is het deze keer de bruidegom die in het ziekenhuis ligt.

Toch valt het voor Fred gelukkig enigszins mee. De goedlachse kandidaat moest onder het mes voor zijn knie: een operatie die al een tijdje op de planning stond. De beste man zal nu thuis moeten herstellen van deze operatie, maar gelukkig zit hij niet bij de pakken neer. De duimpjes gaan alweer de lucht in, maar door zijn nieuwe knie zal hij wel 'even uit de roulatie’ zijn.

Article continues after the ad

Goede kant op

In gesprek met RTL Boulevard liet ook Sylvie een tijdje terug weten hoe het nu gaat. 'Ik voel me goed, het gaat de goede kant op.' Sylvia zal immuuntherapie ondergaan, een therapie die je krijgt na de chemo's en de bestralingen. Een goedje wordt dan ingespoten wat als het ware tegen de kanker gaat vechten.

Beter worden

Sylvia heeft wel het geloof dat ze beter kan worden. 'Ik ben iemand die heel realistisch is, maar als ik aan de longarts vraag van: "wat is mijn overlevingskans? Kan ik hiervan genezen?" Dan wordt er volmondig 'ja' geroepen. Dat houdt mij op de been en daar ga ik ook voor.'

Strijdvaardig

Ze blijft dan ook ontzettend strijdvaardig. 'Het is niet de eerste kanker die ik moet overwinnen en die andere hebben ook overwonnen, dus deze wordt ook een eitje.' Dan schuift ook haar ex-man Freddy nog even aan. 'Ik ben heel blij voor haar dat het allemaal de goede kant opgaat.' Hij is dan ook ontzettend trots op haar. 'Het is een hele fijne en lieve vrouw en we kunnen heel goed met elkaar overweg. Gewoon een topvrouw is het.' Hoewel hun huwelijk dus over, is de liefde er zo te horen nog steeds.

Bron: Superguide | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.