MAFS-José Ferry uit elkaar

De liefde tussen Ferry en José ging niet normaal van start. Ze begonnen als getrouwd stel, gingen daarna van elkaar scheiden, werden toch weer verliefd, maar redde het uiteindelijk toch niet. Toch lijken de twee nog best intiem als je de kiekjes op Instagram moet geloven. Zijn de ex-geliefden dan toch weer bij elkaar?

'MAFS'-Ferry en José relatie

Wie Ferry en José volgen op Instagram zien regelmatig foto's voorbijkomen waar de twee samen op schitteren. Een dagje strand, elkaar een fijne verjaardag vieren en shoppen voor een nieuwe keuken, niets is te gek voor de twee. Het lijkt er dan ook op dat de vonk weer is overgeslagen.

Relatie-update

Maar voor de fans van het 'MAFS'-koppel hebben we toch slecht nieuws. RTL Boulevard vroeg Ferry naar een relatie-update en Ferry is heel duidelijk. Ze zijn gewoon twee vrienden.

Daten

Na het laatste MAFS-seizoen bleven Ferry en José getrouwd. Maar na het verdwijnen van de camera’s bleek het bij de stellen minder goed te zitten dan gehoopt; er volgde tóch nog een scheiding. Een maand na de scheiding besloot Ferry de stoute schoenen aan te trekken en José mee te vragen voor een weekendje weg. En dat weekend leek de vonk toch weer overgesprongen.

Article continues after the ad

MAFS-avontuur

Maar helaas redde het stel het toch niet. Bij een reeks foto’s van haar MAFS-avontuur met Ferry maakt José het nieuws wereldkundig. “Rijkdom = in je zoektocht naar de ware liefde, echte vriendschap vinden!”, begint de blondine. “Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar, maar gaan we verder als goede vrienden. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten, wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega’s had! Dank je wel allemaal!”

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Even wat liefde halen bij mijn exvrouw😍😍😍 #mafs #MAFS2020 #mafsnl #allerleuksteexvrouw

Een bericht gedeeld door Ferry Marijt (@ferry_marijt) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Samen een nieuwe keuken uitgezocht super blij 🥳🥳🥳🥳 #kvik #mafs #mafsnl #MAFS2020 #deallerleukste #loveisintheair @missajax9899

Een bericht gedeeld door Ferry Marijt (@ferry_marijt) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Genieten van een heerlijk dagje strand met Demi, Ferry kwam gezellig nog even langs en de 🌞 was er ook!! ❤❤

Een bericht gedeeld door José van der Heijden (@missajax9899) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Nander de Wijk (RTL Beeldbank)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.