Married at First Sight ging gisteravond weer succesvol van start. De eerste twee koppels van dit zesde seizoen werden bekend gemaakt, nadat vele kandidaten werden getest tijdens de testdagen. Een van de mogelijke kandidaten was de 32-jarige Jada. Door haar eerlijke uitspraken en opvallend uiterlijk, werd ze er door Carlo snel uitgepikt voor een leuk interviewtje. Maar kijkend Nederland kon het niet laten om nogal nare reacties op het internet achter te laten voor Jada.

Hilarische start

Jada (32) wil in dit seizoen op zoek naar de liefde. Blijkbaar is ze al meerdere keren net voor het altaar laten staan want de knappe Jada laat weten dat ze al een keer of tien keer de taart heeft moeten afbellen. Maar niet alleen deze hilarische uitspraak viel op. Ook dat ze het 'hele repertoire' aan mannen al heeft gehad en 'ik mankeer toch niets, ik ben toch een leuke verschijning' zorgen voor leuk vermaak tijdens de uitzending.

Article continues after the ad

In tranen

Maar blijkbaar kreeg Jada, die geboren is als jongen, ook een aantal heftige reacties. En dat gaat haar niet in de kouden kleren zitten. In tranen vertelt ze op Facebook: 'Daar heb ik best wel mee gezeten. Ik ben een sterke vrouw en heb zestien jaar moeten vechten om te zijn wie ik nu ben. Dat wordt dan in één keer in twee minuten tijd aan flarden gescheurd.'

Internetpesten

Ze gaat verder dat ze dit niet heeft verdiend. 'Niemand eigenlijk, want dat internetpesten moeten ze gewoon laten.' 'Hoe sterk je ook bent, heel goed voor mijn hersenpannetje was dit ook niet.'

Klakkeloos oordelen

'Ik weet al mijn hele leven dat er best veel mensen zijn die altijd wat over mij te oordelen hebben, gaat ze verder. 'Maar ik vind dat je niet klakkeloos kan roepen dat ik geen kinderen moet kunnen krijgen en dat ik 'plastic fantastic' ben. Dat weet ik zelf ook wel en daar houd ik ook zelf van. Kijk naar mij wat je in 24 uur tijd mensen aandoet.' Verder bedankt Jada nog wel iedereen die het voor haar heeft opgenomen op Facebook.

Trouwe kijker

Verder laat Jada weten dat Married at First Sight bleef aandringen om haar in de uitzending te krijgen. 'Ik zou er eigenlijk niet naartoe gaan. Maar ze bleven aandringen, ook op de opnamedagen zelf. Ik ben er toen toch naartoe gegaan, en dat vond ik hartstikke leuk.' Ook wil ze nog even benadrukken dat ze niet mee heeft gedaan om om televisie te kunnen komen. Ik ben een trouwe 'Married at First Sight' kijker en ben al door heel veel televisieprogramma's benaderd, maar daar heb ik nooit aan meegedaan. 

Bron: Shownieuws | Beeld: still 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.