Op televisie is het Married at First Sight-avontuur nog in volle gang, maar de opnames liggen al enige tijd achter de deelnemers. Intussen wordt er druk gespeculeerd over wie er nog bij elkaar zijn. Al lijkt MAFS-Danny het antwoord zelf te verklappen...

Of het huwelijk van Rein en Danny standhoudt, is voor velen een raadsel. De twee hebben lol met elkaar en er is duidelijk ook fysieke aantrekkingskracht, maar er zijn ook al scheurtjes in hun huwelijk. Danny ergerde zich aan de telefoonverslaving van Rein, en Rein denkt dat Danny gekker is op hem dan hij op Danny.

Article continues after the ad

Foto verklapt afloop

Hoe zit het nou? De MAFS-deelnemers moeten hun lippen stijf op elkaar houden over de afloop van hun liefdesexperiment. Doen ze dit niet, dan kunnen ze een fikse boete verwachten. Toch lijkt Danny het zelf te verklappen. In september deelde hij een fotocollage van een gezellige dag in Haarlem... niet geheel toevallig de woonplaats van Rein. Hij hielp een handje mee met klussen in het klushuis van zijn echtgenoot. Bovendien zat Danny op het terras met Petra, de beste vriendin van Rein. Zij blijkt ook dol te zijn op de Limburgse Danny: 'Wat was het gezellig he schatje❤️Nog buikpijn van het lachen!!', reageert ze.

Beeld: RTL 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.