MAFS-Chantal was toch wel een van de meest spraakmakende deelnemers uit alle seizoenen van Married at First Sight. Helaas bracht de bekendheid niet alleen maar positieve punten met zich mee. 

De liefde vond Chantal Huf (43) helaas niet. Maar of dat al niet erg genoeg was, kreeg ze ook nog behoorlijke haatreacties over zich heen. 'Mensen oordeelden over mij op basis van al dan niet geknipte beelden. Ze kénnen mij niet echt. Ik was een gedrocht, een lijp wijf, werd Wenkie genoemd, omdat mijn wenkbrauwen donker waren aangezet', vertelt Chantal in een gesprek met het 'AD'.

Kapotgemaakt 

Maar niet alleen kreeg Chantal opmerkingen over haar uiterlijk, ook haar bezittingen werden aangevallen. Zo werden haar banden lek gestoken en haar huis bekogeld met eieren. Daarnaast verdiende ze volgens iemand een nekschot. Tegen de productent van MAFS vertelde ze: 'Ik word kapotgemaakt.'

'Mezelf laten vervagen'

Ze kon psychische hulp krijgen, maar moest daar zo hard aan trekken dat ze het niet wilde. Haar familie moest haar dan ook door de zware periode loodsen. Chantal kan nu goed met de reacties omgaan, maar vind één ding erg: 'Mijn haren zijn donkerder, mijn wenkbrauwen zijn lichter. Ik heb mezelf laten 'vervagen', omdat mensen er een mening over hadden en ik me dat aantrok. Terwijl ik dat witblonde haar en die zwarte wenkbrauwen mooi vond', aldus de MAFS-deelneemster.

Article continues after the ad

Nieuwe televisie-ervaring

Ondanks de nare ervaringen die 'Henkie en Wenkie' hebben gekregen na hun televisiedebuut, gaan de twee toch weer voor de camera zitten. In Eating With My Ex: Going Dutch gaan realitysterren gezellig een hapje eten met hun voormalig geliefde. Of ja gezellig, dat valt natuurlijk nog maar even te zien. We horen Chantal namelijk al in een voorstukje gepikeerd zeggen: 'Waarom ik jóu niet met rust laat?'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.