Gisteren was het ein-de-lijk zo ver: Chantal en Henk gingen op huwelijksreis. De bruiloft van de twee werd flink uitgemolken door RTL, mede door de grote populariteit elke week op Twitter. En ook nu zijn 'Henkie en Wenkie' weer het gesprek van de dag.

Chantal en Henk reizen namelijk af naar Antalya, in Turkije. De kersverse bruid vindt zichzelf behoorlijk werelds en kijkt dan ook uit naar al het lekkers dat het land te bieden heeft. Zoals onder meer een 'echte Turkse kapsalon'. Het zal vast een domper zijn voor Chantal, want dit gerecht is toch echt ontstaan in ons eigen kikkerlandje: in Rotterdam.

Article continues after the ad

Reacties

Op Twitter kan deze opmerking dan ook rekening op veel commentaar. Iemand schrijft: 'Ik hoop dat de reactie van Chantal is gefilmd als ze erachter komt dat Kapsalon niet uit Turkije komt.' Ondertussen heeft ze zelf wel een hoop kritiek op de smaak van haar man Henk. Want hoe kan het dat hij alleen maar patat en schnitzel lust? 

Tinder

De kans dat het echt iets gaat worden tussen Chantal en Henk lijkt dan ook met de week kleiner te worden. Zeker omdat 'Wenkie' alweer op Tinder is gespot. Hier laat ze weten dat ze op zoek is naar haar 'allerlaatste eerste date', waarmee duidelijk is dat de blondine terug op de markt is. Ze deed ook al mee aan een eerder televisieprogramma, maar lijkt het nu weer zelf te gaan proberen. Jammer!

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.