Rowan en Astleigh vonden elkaar tijdens het zevende seizoen van 'Married at First Sight'. De vonk sloeg gelijk over op het huwelijksfeest en ook tijdens het samenwonen was er geen wolkje aan de lucht te bekennen. Het was dan ook geen verrassing dat het stel getrouwd bleef en na de opnames ook alsmaar gelukkiger werden.

Toch miste er nog wat in dit perfecte plaatje. Aangezien je bij 'Married at First Sight' alles in de verkeerde volgorde meemaakt - eerst trouwen, dan samenwonen en dan elkaar pas leren kennen -, is er nooit een huwelijksaanzoek geweest. Daar moest verandering inkomen, zo moet Astleigh gedacht hebben.

Romantische verrassing 

De tortelduifjes zijn momenteel op vakantie in Ibiza. En daar wachtte Rowan een grote verrassing. Op een prachtige locatie, met nog mooier uitzicht, gaf man Astleigh een romantische brief aan zijn vrouw. Natuurlijk vloeide de tranen al rijkelijk. Maar wat Rowan niet wist, is dat Astleigh in zijn tas een doosje met een ring had zitten. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Article continues after the ad

Huwelijksaanzoek 

Dit prachtige moment is vastgelegd en zowel Rowan en Astleigh delen de lieve beelden op Instagram. 'De cirkel is rond 💍 wat is een huwelijk zonder aanzoek!? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier❤️', schrijven ze bij de post. In haar Instagram Stories deelt Rowan een betere foto van de ring om haar vinger. 'Alsnog ten huwelijk gevraagd door mijn lieve man', aldus een verliefde Rowan.

Bron: Instagram | Beeld: RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.