Het zal je maar gebeuren: je bent wereldberoemd, krijgt ruzie met een vriendin en vervolgens biedt die vriendin je spullen voor de verkoop aan. Het overkomt op dit moment Madonna.

Een New York's veilinghuis biedt onder meer privéfoto's en een borstel (inclusief haar) van Madonna aan. De spullen zijn bij het veilinghuis aangeboden door een voormalige vriendin van Madonna. De zangeres heeft zelf geen toestemming gegeven voor de verkoop.

Madonna heeft nu een rechter verzocht om de veiling en verkoop van de spullen te staken. In het verzoek schrijft ze: "Het is stuitend en diep beledigend dat mijn DNA van de haren in mijn borstel geveild zou kunnen worden." De rechter heeft daarop besloten dat de veiling met persoonlijke spullen uitgesteld wordt.

Naast de borstel zouden ook door de zangeres gedragen lingerie én een liefdesbrief van rapper Tupac door het veilinghuis aangeboden worden. Madonna moest in de krant over de brief lezen, waarvan ze niet wist dat ze die nog had. In 1994, toen Tupac nog leefde, beleefden de twee een kortstondige romance. Het veilinghuis beweert dat Tupac het uitmaakt in de brief omdat "een relatie met een blanke vriendin" slecht voor zijn imago zou zijn.

Naar verluidt zou het veilinghuis zo'n $400.000,00 voor de brief willen krijgen. De veiling stond gepland voor woensdag. Het veilinghuis zegt dat Madonna haar oude vriendin alleen maar zwart wil maken en gaat in beroep tegen de uitspraak. Die zaak komt in september voor de rechter.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl