Maan de Steenwinkel (22) en Tony Junior (30) zijn uit elkaar. Dat vertelt de zangeres via haar persoonlijke Instagram account. Maan schrijft de woorden met pijn in haar hart. Sprake van ruzie is er niet, benadrukt ze. ‘We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten’, aldus Maan.

"Ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven", begint Maan haar bericht. "Helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan", legt The Voice-winnares uit.

Article continues after the ad

Maan is dankbaar voor haar tijd met Tony. "Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Toch is het voor nu beter zo", besluit de zangeres. Maan en Tony waren sinds februari 2018 een stelletje.

De brunette sluit het nieuwtje af met een ode aan Tony Junior. ‘Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. Kus Maan.’

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP