Robert Jensen geloofde nooit in het huwelijk van Wendy en Erland. Maar waar hij over iedereen een open boek is, houdt hij dat van zijn eigen privéleven angstvallig gesloten. Story ziet Robert geregeld met een mysterieuze man. Maakt hij de gevreesde presentator gelukkig?

De huwelijkscrisis van Wendy en Erland kwam dan wel onverwacht, dat betekent niet dat iederéén verrast was. ‘Ik heb nooit geloofd dat hun relatie echt was,’ vertelt RTL-presentator Robert Jensen in zijn wekelijks podcast. De presentator vond het vreemd dat Wendy in 2008 uitgerekend met haar baas een relatie kreeg. ‘Ik heb dit te veel in de media gezien: een man komt in een machtige positie, dan komt er een tv-presentatrice en die krijgen dan ineens een relatie.’ Robert voelde de huidige huwelijkscrisis allang aankomen. ‘Vorig jaar is Erland zijn baan kwijtgeraakt en ik zei toen al tegen mijn producer: binnen een halfjaar zijn die twee uit elkaar. (…) De man verliest zijn invloedrijke baan en zij gaat weg.’ 

Article continues after the ad

Jongere man

Zo uitgesproken en zelfverzekerd als Robert de huwelijkscrisis van Wendy en Erland becommentarieert, zo vaag doet hij al decennialang over zijn éígen privéleven. De tv-presentator wordt nooit met vrouwen gesignaleerd, ook al profileert hij zich als volbloed heteroman en voelde hij op tv ooit – met toestemming – geïnteresseerd aan de borsten van Patricia Paay. In de wandelgangen wordt dan ook al jarenlang duidelijk hoorbaar gefluisterd dat Robert op mannen valt. Volgens een insider zou hij een paar jaar geleden een relatie met een man in Barcelona hebben gehad, die inmiddels over is. De laatste jaren ziet Story hem geregeld in het gezelschap van dezelfde, zichtbaar jongere man. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders