Bram Moszkowicz vertelt exclusief in Story over zijn wens om terug te keren als advocaat, nadat hij ruim vier jaar terug uit zijn dierbare ambt werd gezet; er is een mogelijkheid dat Bram alsnog een tweede kans gegund wordt. Privé gaat het hem al goed af: Nienke is niet alleen de vrouw die hem happy maakt, maar ook degene die de meesterpleiter grandeur teruggeeft.

Steun en toeverlaat

Bram is intussen inzetbaar te zijn als juridisch adviseur. Dat doet hij vanuit het kantoor van zijn levenspartner Nienke Hoogervorst, met wie hij bij Moszkowicz Advocaten al jaren samenwerkte voordat ze daarnaast ook zijn grote liefde bleek. Op de statige Amsterdamse Weteringschans begon ze Hoogervorst Strafadvocatuur. Bram is daar niet alleen haar steun en toeverlaat, maar ook één van haar geheime wapens. ‘Via Hoogervorst Strafadvocatuur ben ik inzetbaar als juridisch adviseur, bijvoorbeeld voor een second opinion. Dat doe ik als zzp’er (zelfstandige zonder personeel – red.) en ik ben in die hoedanigheid door iedereen te consulteren. In die functie heb ik alle ruimte om mijn jarenlange ervaring te kunnen delen,’ legt Bram enthousiast aan Story uit.   

Relatie

Na een aantal spraakmakende relaties als vrijgezel met onder anderen tv-presentatrice Eva Jinek, is Bram intussen alweer jaren gelukkig met de ravissante Nienke. In de Amsterdamse binnenstad worden ze al vergeleken met stijliconen John F. en Jackie Kennedy. Als de Story-fotograaf de twee geliefden op een onbewaakt moment vast weet te leggen, is duidelijk te zien dat Brams relatie met Nienke hem weer die grandeur geeft die hem in vroeger tijden ook omgaf. Hij in zijn nonchalante maatcolbert op een informele jeans, zij in een elegante creatie en met uitdagende donkere lokken vallend op haar schouders, vormen Bram en Nienke een in het oog springend glamourkoppel.

Dit verhaal komt uit Story 32, 2017.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders