Bram Moszkowicz vertelt exclusief in Story over zijn wens om terug te keren als advocaat, nadat hij ruim vier jaar terug uit zijn dierbare ambt werd gezet; er is een mogelijkheid dat Bram alsnog een tweede kans gegund wordt. Privé gaat het hem al goed af: Nienke is niet alleen de vrouw die hem happy maakt, maar ook degene die de meesterpleiter grandeur teruggeeft.

Steun en toeverlaat

Bram is intussen inzetbaar te zijn als juridisch adviseur. Dat doet hij vanuit het kantoor van zijn levenspartner Nienke Hoogervorst, met wie hij bij Moszkowicz Advocaten al jaren samenwerkte voordat ze daarnaast ook zijn grote liefde bleek. Op de statige Amsterdamse Weteringschans begon ze Hoogervorst Strafadvocatuur. Bram is daar niet alleen haar steun en toeverlaat, maar ook één van haar geheime wapens. ‘Via Hoogervorst Strafadvocatuur ben ik inzetbaar als juridisch adviseur, bijvoorbeeld voor een second opinion. Dat doe ik als zzp’er (zelfstandige zonder personeel – red.) en ik ben in die hoedanigheid door iedereen te consulteren. In die functie heb ik alle ruimte om mijn jarenlange ervaring te kunnen delen,’ legt Bram enthousiast aan Story uit.   

Article continues after the ad

Relatie

Na een aantal spraakmakende relaties als vrijgezel met onder anderen tv-presentatrice Eva Jinek, is Bram intussen alweer jaren gelukkig met de ravissante Nienke. In de Amsterdamse binnenstad worden ze al vergeleken met stijliconen John F. en Jackie Kennedy. Als de Story-fotograaf de twee geliefden op een onbewaakt moment vast weet te leggen, is duidelijk te zien dat Brams relatie met Nienke hem weer die grandeur geeft die hem in vroeger tijden ook omgaf. Hij in zijn nonchalante maatcolbert op een informele jeans, zij in een elegante creatie en met uitdagende donkere lokken vallend op haar schouders, vormen Bram en Nienke een in het oog springend glamourkoppel.

Dit verhaal komt uit Story 32, 2017.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders