Voor José Hoebee liepen de emoties hoog op toen ze afgelopen weekend samen met Marga Scheide en Ria Thielsch het 40-jarig bestaan van Luv' vierde. José miste haar man Will, die vier jaar geleden overleed, verschrikkelijk. De zangeres weet zeker dat geen enkele man Will kan vervangen. 'Ik blijf de rest van mijn leven alleen..'

Lees ook: Patty Brard haalt keihard uit naar haar ex-collega's van Luv' 

Diep dal

'Ik ging er vanuit dat het verdriet zou slijten. Maar ik weet nu dat het nooit meer over zal gaan en dat ik er mee zal moeten leren leven. En dat betekent automatisch dat er in mijn leven geen plaats is voor een nieuwe liefde.' José ging nadat ze weduwe was geworden door een diep dal. Ze kreeg financiële problemen en moest elk dubbeltje omdraaien. Het afwikkelen van de zaken van haar echtgenoot, die carrière had gemaakt als platenproducer, viel haar zwaar. 'Door problemen met Patty was Luv' gestopt en kwam ik zonder inkomsten te zitten,' vertelt José. 

Geschenk uit de hemel

'Ik heb geprobeerd een solocarrière te beginnen, maar dat was niet gemakkelijk. Via Facebook kregen we voortdurend aanbiedingen voor optredens. Marga heeft toen besloten om Luv' nieuw leven in te blazen. Patty werd vervangen door Ria, die al vaker met ons had opgetreden. De comeback van Luv' was voor mij een geschenk uit de hemel. Opeens had ik weer werk.'

Stukje gezelligheid

'En dat niet alleen. Er kwam een stukje gezelligheid terug in mijn leven. Als ik nu terugkijk op de donkere tijd die ik achter me hebt, kan ik niet anders zeggen dan dat ik me vooral door Luv' staande heb weten te houden. Na het overlijden van Will was mijn leven op een dood spoor terechtgekomen en uitzichtloos geworden. De Luv'-optredens zijn feestjes voor me. Marga en Ria beschouw ik als mijn zusjes. ik kan alles met hen delen, ook mijn verdriet.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Nu het bekend is geworden dat de kinderen van Samantha de Jong en Michael van der Plas naar Spanje verhuizen staat de telefoon van Michael ongetwijfeld roodgloeiend. Op Facebook geeft Michael een reactie op de situatie.

Hij schrijft: 'Goedemorgen bijna middag.

Vanmorgen hiermee wakker geworden toen ik naar buiten keek. Om nog maar te zwijgen van al het moois dat ik zag toen ik mijn ogen open deed: mijn kindertjes veilig en wel in dit mooie land en mijn nieuwe vriendin druk bezig met het ontbijtje voor ons.

De media vandaag staan er vol van begrijp ik en de roddelbladen ook. Inderdaad zijn de kinderen mee naar Spanje en vandaag is de eerste dag hier. Over de thuissituatie heb ik niet zoveel te zeggen al heb ik er natuurlijk wel een mening over, het enige wat er toe doet voor nu is rust en stabiliteit voor de kinderen.

Als je als vader zijnde de moederrol helemaal in moet vullen, ontdek je pas echt wie je kinderen zijn. Althans, dat geldt voor mij. Ik kan goed merken dat de huidige rust en regelmaat een erg positief effect op ze heeft en ik zie twee schone en happy kleine bengeltjes door het huis rennen nu, lachend en zingend. Dit is ook wie ik ben, een vader en ondernemer, genietend van deze fase in ons leven.

Wij gaan straks denk ik bij het zwembadje kijken en lekker wat eten met de kids, Angelina krijgt huiswerk en gelukkig kan dat allemaal onder gecertificeerde begeleiding hier gedaan worden volgens de Nederlandse eisen, aan alles is gedacht. Lieve mensen ik wens jullie een fijne dag!'

Beeld: Peter Smulders

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)