Marga Scheide, José Hoebee en Ria Thielsch kregen zondag van hun fans een jubileumfeest aangeboden ter ere van het veertigjarig bestaan van Luv'. De dames zeggen in De Telegraaf met volle teugen te hebben genoten van het festijn in brasserie Quatre Bras in Best.

Lees ook: Luv'-zangeres Marga Scheide vertelt openhartig over de grote liefdes van haar leven

Jubileumfeest

Hoebee vertelt in de krant hoe geweldig het was op te treden voor een zaal vol enthousiaste fans die elk nummer van a tot z meezingen. "Fans hebben ons dit aangeboden omdat ze nog dagelijks van onze muziek genieten. Vanaf de eerste seconde tot de laatste zong de volle zaal onze hits mee. Deze dag deed wel iets met mij." Na afloop van het feest hebben de zangeressen samen geproost op de toekomst. "Dat we nog vaak op de bühne mogen staan. Maar dat we ook nog lang vriendinnen mogen blijven."

1979

De dames van Luv' scoorden hun eerste hit met 'My man' in 1977. Daarna volgden nog veel hits. Door de jaren heen zijn er verschillende pauzes en nieuwe groepssamenstellingen geweest. Toch zullen we originele samenstelling, met Marga, José en Patty, nooit vergeten. Zó zagen de dames van Luv' eruit in 1979: 

Beeld: Peter Smulders & ANP 
(ANP)

Comédienne Tineke Schouten vertelt vrijdag in Libelle dat ze niet meer 'de hele dag verliefd aan het doen is' met haar man Hans, maar dat hij nog wel de stabiele factor in haar leven is. 

Volgens Schouten is haar man degene die er altijd voor haar en haar kinderen is. 'Wat wil je nog meer? Je moet dankbaar zijn voor wat er is, want het had makkelijk anders kunnen zijn.'

Nodige crises gehad

'Mijn man heeft er niet zoveel last van dat alle aandacht naar mij gaat, maar natuurlijk hebben wij ook de nodige crises gehad', gaat Schouten verder. 'Van huwelijken waarin alles altijd zonder strubbelingen verloopt, denk ik altijd: daar is iets mis. Hans en ik kunnen erg lachen samen, maar we zijn ook nogal verschillend. Hij is niet nieuwsgierig van aard, ik wel. Als er wat is, wil ik er naartoe. Hij is heel erg van zijn filmpje, zijn voetbal, thuis.'

Zoekende

De comédienne vertelt dat zij en haar partner vaak ook 'zoekende' zijn geweest. 'Ik heb weleens mijn koffers gepakt om naar mijn moeder te gaan. Maar ik was altijd binnen een dag terug.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Vorige week schreven we al dat Gerard Joling en Rogier het 'heel gezellig' hadden tijdens een spontane ontmoeting op Gran Canaria. Maar nu lijkt er tóch meer op te bloeien tussen de twee mannen.

Rogier post namelijk een foto waarbij het stel te zien is op het strand. In blote bast genieten ze niet alleen van de zon, maar ook van elkaar. Aan het AD vertelt Rogier: 'We hebben elkaar diep in de ogen gekeken en ook een paar keer in hetzelfde hotel geslapen.' Van de Leidenaar zijn kant zou het dus nog bést wel wat kunnen worden. 'Gerard en ik hebben een bijzonder goede klik, dus ik sluit niet uit dat het meer wordt.' Helaas lijkt de liefde eenzijdig. Het management van Joling geeft aan dat er geen sprake is van een relatie. Gerard zou ‘nooit iets zou beginnen met een afdankertje van Gordon'.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het was me het weekje wel.... @gerard_joling #omterogieren #bluesbrothers #grancanaria

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Gordon Gaat Trouwen

Rogier was één van de finalisten in het programma Gordon Gaat Trouwen. Helaas voor heel het Nederlandse publiek koos Gordon niet voor Rogier, maar besloot de presentator met niemand te trouwen. Goede vriend Gerard speelde een grote rol in het programma en hoewel Rogier dan misschien niet de ware was voor Gordon, lijkt de andere helft van het presentatie-duo het goed met hem te kunnen vinden. 

Geen jaloezie

Toch zou er geen jaloezie zijn vanuit Gordon, maar de krullenbol belde wel Rogier even op nadat hij al het nieuws zag. 'Gordon belde mij met de prangende vraag: "ben je er met mijn valse stiefzuster Gerard vandoor gegaan". Ik heb hem verzekerd dat er (nog) niets aan de hand is. Maar ook dat ik zeker niks uitsluit. Daarvoor is het nog te vroeg.' Rogier was voor Gordon dan misschien niet zijn toekomstige echtgenoot, maar dat neemt niet weg dat de zanger hem het allerbeste gunt. 

Wordt vervolgd

Rogier vertelt verder: 'Soms weet je gewoon dat er iets is. We zijn allebei wat ouder en zouden het fijn vinden om iemand naast ons te hebben. Dus hebben we elkaar op Gran Canaria regelmatig diep in de ogen gekeken. Oftewel: dit wordt zeker vervolgd.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram | Bron: AD