Luke Perry is eerder deze week naar zijn laatste rustplaats gebracht vlakbij de stad Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee. Dit staat in een overlijdensakte die CNN in handen heeft gekregen.

Perry, die geboren werd in de staat Ohio, had een boerderij in het plaatsje Vanleer, Tennessee. Hier woonde de acteur een groot deel van zijn tijd sinds de jaren '90.

Article continues after the ad

Beroerte

De Beverly Hills 90210-ster overleed op 4 maart, nadat hij de week ervoor een beroerte kreeg waarvan hij niet meer herstelde. Zijn overlijden hakte er diep in bij zijn nabestaanden, familie, vrienden en oud-collega's. Op social media werd Perry door velen herdacht, onder andere door Beverly Hills 90210 collega's Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Tiffani Thiessen en Ian Ziering.

Leonardo DiCaprio

Ook Leonardo DiCaprio, met wie Perry in de film Once Upon A Time in Hollywood speelt, die deze zomer uitkomt, treurde om het verlies. 'Het was een grote eer om met hem te hebben mogen samenwerken. Luke was een ontzettend aardige vent en bovendien een waanzinnig groot talent,' aldus DiCaprio.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP