Lucy en Dinand Woesthoff zijn al sinds 2004 samen, maar het begin van hun relatie is zeker niet makkelijk geweest. En dat kwam vooral door al de media-aandacht die hun prille liefde destijds kreeg.

Dat vertelt Lucy in een openhartig interview met Jan. 'Als ik van tevoren had geweten dat ik zó onder een vergrootglas zou komen te liggen, had ik het misschien anders aangepakt', geeft ze toe. 'De roddelbladen kregen er geen genoeg van. Een journalist suggereerde zelfs dat ik het kindermeisje van Dean was geweest en dat ik nu Guusjes plek had ingepikt. Het was echt verschrikkelijk.'

Article continues after the ad

Opnieuw trouwen

De twee gaven elkaar precies tien jaar na hun trouwen opnieuw het jawoord. Dat deden ze vorig jaar op Ibiza, waar het stel op 30 mei 2009 in het huwelijksbootje stapte. 'Zelfde plek, zelfde tijd, zelfde stel, maar dan tien jaar wijzer en zelfs nog meer verliefd', schreef Lucy destijds op Instagram. Bij de tekst staan meerdere foto's van de twee, gehuld in witte kleding.

Kinderen

Dinand en Lucy hebben samen drie kinderen: zoons Jimi en Che, en dochter Leia Guusje. Het meisje dankt haar tweede naam waarschijnlijk aan de eerste vrouw van Dinand, Guusje Nederhorst. Zij overleed in 2004. Met haar kreeg Dinand in 2003 een zoon.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.