LuckyTV is terug! Mr. LuckyTV himself, Sander van de Pavert, nam gisteren in Jinek ouderwets iemand op de hak. Deze keer was de Jan Anthonie Bruijns, voorzitter van de Eerste Kamer de sjaak.

Van stringetjes voor minister van Defensie Ank Bijleveld tot een kleurrijke rondleiding in de Grote Kerk in Den Haag, Prinsjesdag is voer voor een fijne LuckyTV.

Geen knallende kijkcijfers

De terugkeer van LuckyTV op de Nederlandse televisie heeft maandagavond alleen niet gezorgd voor een kijkcijferpiek bij de talkshow Jinek op RTL4. Naar het programma keken gemiddeld 629.000 mensen. In totaal stemden bijna 1,6 miljoen mensen af op het programma. Dat waren er iets minder dan afgelopen donderdag en vrijdag.

Schuddebuiken

LuckyTV , waarin actuele gebeurtenissen op de hak worden genomen, werd sinds het begin van DWDD gemaakt door de Haagse Van de Pavert. De bekendste filmpjes zijn die met koning Willem-Alexander en koningin Máxima, waarin Van de Pavert hun stemmen verzorgt. Na het stoppen van de dagelijkse talkshow was ook LuckyTV niet meer te zien.

Article continues after the ad

Bekijk hieronder een compilatie.

Bron: Jinek Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.