Werk en privé combineren: voor veel mensen is het niet weggelegd. Maar wél voor Glennis Grace en haar gitarist Lévy Simon. De twee zijn elkaars steun en toeverlaat.

Glennis schitterde dit weekend op het podium voor haar nieuwe concertreeks Whitney Tribute, waarbij ze een ode brengt aan Whitney Houston. Een spannend én bijzonder moment, dat ze gelukkig kan delen met haar vriend. Voordat de zangeres zich toonde aan het publiek in de Rotterdamse Ahoy, stak hij haar een hart onder de riem. 'Almost ready for showtime,' schrijft ze bij de backstagefoto. 'Hoe heerlijk om dit met je liefde te kunnen doen,' reageert een fan.

Article continues after the ad

Kinderwens

Glennis is erg open over haar kinderwens met Lévy. 'Vanwege ons leeftijdsverschil wilde ik het hoofdstuk ‘kinderen’ wel snel met hem bespreken. Ik ben niet meer de jongste, in elk geval wat betreft vruchtbaarheid. Het was voor mij dus handig om te weten hoe hij daar in staat,' zegt ze in een interview met Flair. 'Hij wil gelukkig vader worden.' Een liefdesbaby lijkt dus de volgende stap te zijn, al weet ze nog niet precies wanneer. 'Dan ga ik ineens heel praktisch denken: moet ik dat plannen? En zo ja, wat is dan een goed moment? Terwijl zoiets natuurlijk niet valt te plannen. Daarom probeer ik het maar een beetje los te laten. Als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren is dat het allemaal wel goed komt. Als je 5 jaar geleden had gezegd dat ik in Amerika een talentenshow zou doen, nu een eigen band zou hebben en zelf mijn nummers zou schrijven, had ik je voor gek verklaard. En kijk hoe het leven is gelopen.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.