Dat Marco Borsato en Leontine weer dol verliefd zijn op elkaar moge duidelijk zijn. Na een heleboel dates en een liefdestrip naar Ibiza zitten de twee op een roze wolk.

Niet zo gek ook dat Marco en zijn grote liefde kussend gespot zijn. 

Article continues after the ad

Zoenen

En wel op het tuinfeestje van hun dochter Jada, die onlangs geslaagd is.  Zo blijkt uit een fotocollage die de zanger online heeft gezet. Op een van de foto's zijn Marco en Leontine zoenend te zien.

Tekst gaat verder onder de foto's

Verkering

Marco liet vorige maand al weten dat hij weer 'een soort van verkering' heeft met Leontine. 'We hebben het op dit moment ontzettend leuk', zei hij op de Belgische radiozender Joe.

Dankbaar voor de hereniging

Ook Leontine liet op haar beurt weten het weer fijn te hebben met Marco. 'Ben er heel dankbaar voor. Het is niet iedereen gegund', zei ze voor de camera van Shownieuws.

Scheiding

Marco en Leontine, die vorig jaar na bijna 22 jaar huwelijk uit elkaar gingen, organiseerden maandag een picknickfeestje in de tuin voor Jada, die haar middelbareschooldiploma heeft behaald. "Nog wat foto’s van de picknick gewoon omdat het zo leuk was en onvergetelijk!", schrijft Marco bij de beelden.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.