Toen Loretta Schrijver de járen oudere Lou Vaz Dias, een vriend van haar vader, voor het eerst ontmoette, was ze meteen van hem gecharmeerd. Loretta had op dat moment niet kunnen bevroeden dat ze uiteindelijk met hem zou eindigen, maar haar grootste wens heeft hij nooit kunnen vervullen.

Loretta Schrijver (64) heeft met Quinty Trustfull al jarenlang de afspraak om in Koffietijd gasten niet naar hun kinderwens te vragen. Op die manier willen ze pijnlijke momenten uit de weg gaan, omdat ze beseffen dat het niet iedereen gegeven is om moeder te worden.

Loretta weet als geen ander hoe dat is. Zelf heeft ze nooit kinderen gekregen, terwijl ze vroeger wel droomde van een huis vol dieren en kinderen. ‘Vanaf mijn 18e wist ik: ik wil later een huis vol kinderen,’ vertelt Loretta aan Klup. ‘Niet eens direct een man, maar vooral heel veel kinderen en dieren. Het is anders gelopen. De mannen waren er altijd, de kinderen zijn er nooit gekomen.’

Spijt dat haar leven op deze manier is verlopen, heeft Loretta niet. Ze is intens gelukkig met Lou Vaz Dias, die ze al meer dan vijftig jaar kent.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.