In Koffietijd gaat het altijd over van alles en nog wat en Loretta Schrijver (64) zorgt voor een hoop gezelligheid tijdens het programma. Maar dat ze het hart op de tong draagt, blijkt wel wanneer ingezonden foto's onbedoeld in beeld komen.

Met de koffieleuters Jan Heemskerk, Juvat Westendorp en Rick Brandsteder kletsen ze over daten in coronatijd, maar wanneer dit item is afgelopen, verschijnen ineens wel heel bijzondere foto's in beeld. 'Wat is dat?', horen we Loretta dan ook vragen. Te zien is het Postcode Loterij-koffertje, maar ook een... man met een vis.

Article continues after the ad

Vissen

'Aan de vissen zijn we niet toegekomen nee, jammer, heel jammer', merkt ze sarcastisch op. Pernille vindt het allemaal niet zo schokkend: 'Oh kijk daar is die man met die vis, geweldig.' Schrijver gaat nog even door: 'Ik ben ook eigenlijk wel blij dat we...' Hierbij wordt ze afgekapt door haar mede-presentator: 'Voor veel mensen is deze maand Dry January.' Foutje, bedankt.

Dierenvriend

Loretta houdt ontzettend van beesten én zet zich al jarenlang in tegen dierenleed. Zo'n grote vis vangen vindt de presentatrice dan ook helemaal niks, blijkt wel uit haar reactie. Vanaf 21:50 is te zien hoe Schrijver reageert op het voorval.

Bron: Boulevard | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.