Actrice Lone van Roosendaal (49) maakt er geen geheim van dat ze al jaren botox en fillers gebruikt. Toch wil ze geen strakgetrokken gezicht en waakt ze ervoor om er net zo uit te zien als haar Amerikaanse collega Renée Zellweger….

Lone van Roosendaal wordt over een paar maanden vijftig, maar voelt zich verre van een halve eeuw oud. ‘Mentaal voel ik me een stuk jonger,’ vertelt de musicalster aan Story. ‘Maar je merkt aan je lichaam dat het allemaal niet zo soepel meer gaat. Je huid heeft ’s morgens langer nodig om in de plooi te komen, spieren hebben langer nodig om te herstellen. Dat vind ik het nadeel van ouder worden.’ Lone gebruikt al langer middeltjes om rimpels tegen te gaan. ‘Sinds mijn 36ste gebruik ik botox. Zo’n twee tot drie keer per jaar laat ik dat op een subtiele manier in mijn gezicht zetten. En om de twee jaar neem ik een filler. Ik doe dat niet om jonger te lijken, maar ik krijg er een frisser gezicht van. Ik wil geen strakgetrokken gezicht.’ Eerder overwoog Lone om een ooglidcorrectie te ondergaan. ‘De arts raadde me dat af vanwege de vorm van mijn ogen. Het litteken zou boven mijn oogholte vallen waardoor je weer een heel andere uitdrukking krijgt. De Amerikaanse actrice Renée Zellweger heeft het wel laten doen en iedereen schrok van haar gezicht. Dat wil ik dus niet.’ Voor haar rollen heeft Lone het niet nodig. Haar agenda voor het komend jaar zit behoorlijk vol en ze is genomineerd voor beste musicalactrice vanwege haar hoofdrol in de musical Expeditie Eiland. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders