Loes Luca zou zich nooit met een vreemde man in bed laten betrappen, iets dat haar personage in Huisvrouwen bestaan niet wel overkomt. “Dat zou mij nooit gebeuren, daar ben ik veel te preuts voor”, bekent de actrice uit ‘t Schaep en Ja zuster nee zuster. “Dat zouden veel mensen niet zeggen, maar toch is het zo.”

Schuldgevoel

Wat zij wel deelt met haar personage, is dat zij het altijd moeilijk heeft gevonden een balans tussen werk en privé te vinden. “Balans bestaat niet; je kan hooguit je best doen, dat is het hoogst haalbare”, legt Luca uit. “Met het kind wordt ook het schuldgevoel geboren. Mijn personage Loes worstelt daar ook mee, hoe moet je de tijd verdelen tussen je kinderen en je eigen leven? Als ik naar mijzelf kijk, ben ik op mijn best als ik werk. Als ik geen werkende vrouw zou zijn, zou ik de hele dag theedoeken strijken. Dan zou ik niet te genieten zijn. Hoewel Huisvrouwen bestaan niet vooral zal worden gezien als een vrouwenfilm, kunnen ook mannen er veel plezier aan beleven, denkt de hoofdrolspeelster. “

Serieuze rol

Mannen moeten natuurlijk helemaal zelf weten wat ze doen”, voegt ze daar aan toe. “Maar naast de drie vrouwelijke hoofdpersonages staan ook een heleboel mannen; mannelijke kijkers zullen zich zeker in hen herkennen. En terloops kunnen ze wellicht ook nog wat leren over het fenomeen 'vrouw'.” Luca is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een volgend filmproject, Ma Vida. “In die film speel ik een heel gewoon mens: een gepensioneerde kapster die een nieuw leven probeert op te bouwen in Spanje. Ik word meestal niet voor 'normale rollen' gevraagd. Ik ben heel blij met een film waarin de nadruk wat meer op het drama ligt.”


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders