Vorig jaar zomer was actrice Loes Luca een paar weken uit de running vanwege een gezwel op haar eierstokken. De actrice maakt zich daar nu eigenlijk totaal geen zorgen meer om. 

Niet aan denken

"Ik denk er al lang niet meer aan", zegt ze in het AD, "Hou toch op zeg. Ik heb een snee in mijn buik en word om de drie maanden gecontroleerd. De kans dat ik alsnog hieraan overlijd, lijkt me dus klein." Druk maakt ze zich dus niet om het verwijderde gezwel. Dit levert volgens Loes alleen maar 'dubbel werk' op. 

Article continues after the ad

Weer aan het werk

Loes staat straks op de planken met haar nieuwe voorstelling Pilp Fuction. Deze gaat volgende week in première. Ze speelt een van de hoofdrollen naast Peter Heerschop, Viggo Waas en Hans Römer. 

Cast is 'samengesteld gezin'

"Als ik ergens aan begin, kijk ik eerst met wie ik ga werken. Daarna pas naar het script. Ik wil met fijne mensen iets moois maken. Je bent maandenlang op elkaar aangewezen en vormt een hecht gezin", vertelt de actrice. Volgens Loes is de cast van Pilp Fuction 'weer zo'n mooi samengesteld gezin'. "Met heel veel mannen. Mannen, ik ben gek op ze", vertelt Loes in het AD. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard, AD