Nadat Sander Vahle verliefd was geworden op een andere vrouw, zocht Linda de Mol troost in de armen van Jeroen Rietbergen. Daarmee sloot Linda een nare periode af. Maar het was het begin van een vete tussen haar ex en haar nieuwe liefde.

Na ruim twaalf jaar lief en leed te hebben gedeeld, gingen Linda de Mol en Sander Vahle uit elkaar. Sander was verliefd geworden op een ander en Linda bleef alleen achter met hun kinderen Julian en Noa. Kort na de breuk wierp Linda zich in de armen van musicus Jeroen Rietbergen. Aanvankelijk gaven weinig mensen een stuiver voor hun liefde. ‘Mijn vriendinnen zeiden ook: “Dit is de troostpleister. Die heb je alleen even nodig voor je zelfvertrouwen” aldus Linda in de podcast Roels Sofasessies van muzikant Roel van Velzen.

Article continues after the ad

Rivaliteit

En pikant genoeg had ook Sander, die er nota bene zelf vandoor was gegaan met een ander, weinig lof voor Linda’s nieuwe vlam. ‘Het toeval wil dat Sander als regisseur van talentenjacht The Voice of Holland regelmatig samenwerkt met de band van Jeroen. Dat was in het begin wel lastig,’ zegt Linda in de podcast. ‘Want Sander bracht Jeroen nooit in beeld tijdens uitzendingen van The Voice. Af en toe zagen we een paar handen, meer niet. De andere bandleden zag je weleens in beeld verschijnen, Jeroen nooit.’ Inmiddels is de rivaliteit tussen de mannen verleden tijd. ‘Op een gegeven moment merkte Sander wat voor leuke gozer Jeroen is en hoe goed hij voor zijn kinderen is. Dus die twee zijn gewoon dikke vrienden.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.