De affaire tussen Linda de Mols grote liefde Sander Vahle en Heleen Hofstee zorgde na publicaties in Story in 2007 voor veel ophef in het Gooi én de showbizz. Achteraf bezien zijn alle scherven en tranen niet voor niets geweest: twaalf jaar na dato blijken tv-regisseur Sander en Heleen namelijk nog altijd erg happy met elkaar!

‘Wij zijn nog steeds übergelukkig,’ bevestigen ze aan Story. Hun relatie begon zéér onstuimig na Sanders breuk met Linda, met wie hij zoon Julian en dochter Noa heeft. Dat het onverwoestbaar geachte stel uit elkaar ging, was al reden tot commotie, écht pikant werd het toen de eerste verhalen doorsijpelden dat de reden van de breuk een overspelige relatie tussen Sander en Heleen zou zijn geweest!

Article continues after the ad

Gevolgen

Maar twaalf jaar na dato blijken Sander en zijn Heleen nog steeds een stel. Ook Linda werd weer gelukkig: enkele maanden na de dramatische breuk met Sander werd Linda verliefd op musicus Jeroen Rietbergen. Wederom een romance die voor meerdere mensen gevolgen had, omdat Jeroen op dat moment nog een relatie zou hebben gehad met Lieke van Lexmond, die later nota bene een RTL-collega van Linda werd.

Bron: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story.  Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.