Geen Linda's Zomerweek dit jaar, maar Linda komt wel met een nieuwe talkshow in een winters jasje. "Er komt een Linda's Wintermaand", zo kondigde de presentatrice maandag aan in RTL Boulevard.

Bij Talpa wilde Linda weer een Zomerweek maken maar dat kon niet doorgaan vanwege de coronacrisis.

Article continues after the ad

Namen?

"We zaten midden in de lockdown toen ik het eigenlijk had moeten opnemen. Dus dat hebben we verschoven naar de winter. Daar verheug ik me heel erg op. Ik heb al een paar hele leuke namen." Meer details over de nieuwe show gaf Linda nog niet.

Twee bijzondere gasten

De tv-maakster presenteerde het interviewprogramma Linda's Zomerweek, waarin ze een week lang elke dag twee gasten ontving, zes seizoenen lang voor RTL 4. Het programma, dat in augustus steevast een van de best bekeken programma's was, stopte in 2018, zodat Linda tijd kreeg voor de opnames van de film April, May en June.

Ladies Night stopt

Vorig jaar stapte ze over naar Talpa om haar broer John de Mol te helpen met het opbouwen van SBS6, ook werd ze creatief directeur van Net5. Daar maakte ze het programma Ladies Night dat flopte tijdens de coronacrisis.

Bezuinigen

"Met alle bezuinigingen die natuurlijk ook bij Talpa doorgevoerd moeten worden om zo veel mogelijk banen te behouden, kunnen we niet zo heel veel nieuwe dingen lanceren bij Net5", aldus de presentatrice. 

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.