Linda Hakeboom neemt via social media en via LINDA. haar volgers mee in het traject waarin ze zit vanwege de diagnose borstkanker. Ze is bijzonder openhartig. Zo ook nu.

De presentatrice staat namelijk op de cover van het magazine &C en draagt een pruik.

Article continues after the ad

Bijna geen haar meer

'Dit was de eerste keer dat ik een pruik op kreeg voor een shoot. M’n eigen haar was inmiddels door de chemo gereduceerd tot een paar zielige strengetjes. Ik vond het best spannend allemaal, want zou ik me wel krachtig voelen? Maar toen ik ‘m eenmaal op had, voelde ik me juist zó badass! Na de shoot heb ik ‘m gekregen van lieve Floor. En nu loop ik er af en toe in het openbaar mee rond. Zo bijzonder om juist met dit verhaal de cover van dit mooie blad te mogen sieren', schrijft ze bij een foto van de cover.

Powervrouw

Linda vertelt verder dat ze hem nu ook af en toe in het openbaar draagt. 'Ondanks dat ik op deze foto natuurlijk súperziek ben, voel ik me een powervrouw.'

Inspiratie en kracht

Het magazine laat op haar beurt weten waarom ze Linda gekozen hebben voor op de cover. 'En als iemand ons inspireert met haar kracht, openheid en positieve spirit dan is het wel Linda Hakeboom. Daarom siert zij in haar eentje onze cover. We hebben het in dit nummer natuurlijk ook letterlijk over borsten, boobies, tieten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door &C (@andcgram)

Borsten

Chantal praat in het blad met Linda over hoe het beeld van hun borsten veranderde, in het geval van Linda als je ineens te horen krijgt dat er een tumor in zit. Hoe denkt ze op dit moment over haar leven, en over haar borsten? Kan zij deze nog los zien van het ziek zijn?'

Bron: &C Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.