Augustus vorig jaar werd er borstkanker ontdekt bij Linda Hakeboom. Vandaag wordt de documentairemaakster 36 jaar, maar dat 'viert' ze helaas op een minder leuke locatie.

'Op m’n verjaardag in het ziekenhuis 🎈. Ik denk dat dat m’n afgelopen jaar wel zo’n beetje samenvat ✌🏻🤷🏻‍♀️😂', schrijft ze bij de foto. Toch blijft Linda hoopvol. 'Hopelijk volgende verjaardag zonder kanker', is nog te lezen in de hashtags.

Tekst gaat verder onder de post.

Gezond jaar

De felicitaties stromen binnen voor Hakeboom. Zo schrijft Chantal Janzen: 'Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd!!! Love you❤️.' Olcay Gulsen laat achter: 'Gefeliciteerd lieverd ❤️ op naar een gezond jaar ❤️❤️❤️❤️.' Ook onder meer Luuk Ikink, Anna Nooshin en Viktor Brand laten nog gelukswensen achter.

Article continues after the ad

Heftig

Eerder vertelde de documentairemaakster in een post op haar Instagram-account: 'Ik begin me te beseffen wat me allemaal is overkomen. Ik begin te voelen hoe heftig het eigenlijk was dat ik een paar keer heb gedacht dat ik dood zou gaan.' Niet alleen was de eerste dosis chemotherapie angstig, ook voelde het ontzettend alleen om steeds maar weer in allerlei scanapparaten te worden geschoven.

Diepe verwerken

'Dat verdriet, dat echt diepe verwerken, dat komt pas nu, sluit Linda af. 'Ik wil via deze weg wat liefde sturen aan iedereen die met de gevolgen van een verwoestende ziekte moet leven. Zo’n ziekte stopt niet zomaar na de behandelingen. Zo’n diagnose laat littekens achter die je van de buitenkant niet altijd kunt zien. 🤍'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.