Linda Hakeboom heeft borstkanker, via Instagram houdt de presentatrice haar volgers op de hoogte van het verloop van de ziekte. Ze heeft een aantal gigantisch zware dagen achter de rug.

Haar eerste chemokuur was heftig.

Zware dagen

'Het is nu dag vier na mijn eerste chemo. Ik heb echt gigantisch zware dagen gehad. Ik ben heel veel misselijk geweest, moest aan heel veel dingen wennen zoals dat alles anders smaakt, ruikt, pijn in mijn botten.Ik kan niet anders zeggen dan dat het spannend en eng is', zo vertelt de presentatrice in haar stories op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komt goed. 🤞🏻

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Slechte conditie

Haar conditie is erg slecht, vertelt ze. 'Ik heb geprobeerd buiten te lopen. Vandaag is echt de eerste dag waarop mijn lichaam weer wat beter voelt. Ik ben net onder de douche geweest, maar meteen bij badjas aangetrokken want ik was helemaal kapot daarna.'

Article continues after the ad

Zware chemo

In augustus werd bekend dat Hakeboom borstkanker had, later bleek dat er ook uitzaaiingen zijn ontdekt. Deze zijn alleen aangetroffen in haar lymfeklieren, waar chemotherapie een hoop kan betekenen. Hiervoor moet ze wel de meest zware chemotherapie ondergaan die er bestaat. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.