Linda de Mol is al een tijdje bezig met lijnen. Het begon goed: het regelmatig sporten en gezond eten wierp al snel zijn vruchten af en Linda raakte de eerste kilo's kwijt. Maar de afgelopen lijnweek verliep niet zo best... 

Lees ook: Vriend Jeroen vond Linda mooi zoals ze was

Veel verleidingen

De presentatrice had het moeilijk. Ze had een aantal etentjes, waaronder een van een dierbare vriendin. Zie de lekkere dingen dan maar te laten staan. Al gauw ging het mis. "Ze bleken de totale menukaart voor ons bereid te hebben," vertelt Linda in haar nieuwe vlog. 

Jennifer Lopez derrière

"Ik heb het behoorlijk laten afweten. Ik voel me een slappe dweil, een ruggengraatloze trut en een waardeloos boegbeeld," verklaart de blondine. Gelukkig herpakte Linda zich de volgende dag weer en trainde ze met haar vriend Jeroen.  “Ja, en toen werd ik best wel blij van de aanblik van mijn eigen derrière. Het lijkt wel of dat daar een beetje meer shape in begint te komen. Oké, het is absoluut nog geen Jennifer Lopez-material, maar toch.”

 

NU: 10x Story voor €10 (Ruim 50% korting!)

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders