Linda de Mol is al een tijdje bezig met lijnen. Het begon goed: het regelmatig sporten en gezond eten wierp al snel zijn vruchten af en Linda raakte de eerste kilo's kwijt. Maar de afgelopen lijnweek verliep niet zo best... 

Lees ook: Vriend Jeroen vond Linda mooi zoals ze was

Veel verleidingen

De presentatrice had het moeilijk. Ze had een aantal etentjes, waaronder een van een dierbare vriendin. Zie de lekkere dingen dan maar te laten staan. Al gauw ging het mis. "Ze bleken de totale menukaart voor ons bereid te hebben," vertelt Linda in haar nieuwe vlog. 

Jennifer Lopez derrière

"Ik heb het behoorlijk laten afweten. Ik voel me een slappe dweil, een ruggengraatloze trut en een waardeloos boegbeeld," verklaart de blondine. Gelukkig herpakte Linda zich de volgende dag weer en trainde ze met haar vriend Jeroen.  “Ja, en toen werd ik best wel blij van de aanblik van mijn eigen derrière. Het lijkt wel of dat daar een beetje meer shape in begint te komen. Oké, het is absoluut nog geen Jennifer Lopez-material, maar toch.”

 

NU: 10x Story voor €10 (Ruim 50% korting!)

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders