Het is nog niet duidelijk wanneer Linda de Mol haar werkzaamheden hervat. Ook op de cover van de nieuwe editie van LINDA. staat de presentatrice niet zelf en het redactionele hoofdartikel is wederom geschreven door hoofdredacteur Karin Swerink.

De Mol legde haar werkzaamheden in januari voor onbepaalde tijd neer na de onthullingen over The Voice. Onder anderen haar ex-vriend Jeroen Rietbergen zou zich hebben misdragen bij de talentenjacht. De bandleider erkende dat hij "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice en stapte op bij het programma voordat de desbetreffende aflevering van de onlineserie BOOS verscheen. De Mol besloot haar relatie met de muzikant de beëindigen.

Werkzaamheden

Voorlopig is de presentatrice nog niet terug bij LINDA. "Tot Linda haar werkzaamheden weer oppakt, zal ik het editorial voor mijn rekening nemen", schrijft Swerink in haar editorial. Een woordvoerster van LINDA. laat desgevraagd weten dat de presentatrice "alle ruimte die ze nodig heeft" krijgt. Hoelang dat zal zijn, weet ze nog niet.

Televisie

Ook het televisiewerk van De Mol ligt voorlopig nog stil. Zo werd haar tv-programma Miljoenenjacht van 27 maart uitgesteld naar komend najaar.

Article continues after the ad
Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.