Social media zijn niet alleen gezellig, ze kunnen door haatzaaiers ook veel ellende veroorzaken. Onze BN’ers kunnen daarover meepraten... 

Linda de Mol spant wat twitter-terreur betreft de kroon. Zo kreeg zij via de digitale snelweg naar haar hoofd geslingerd: ‘Ga weg van de tv, teef’, ‘Jezus, wat is die Linda toch vreselijk. Opgespoten cavia’, ‘Elke keer als ik haar zie lachen, hoop ik dat ze erin blijft #rotkop’ en ‘Vieze botox ass bitch’. Om dat laatste kon Linda wel lachen. Zij reageerde daarop met: ‘Je kunt overal botox in spuiten, maar in je kont?’ Een tweet waarin een ziekte werd aangehaald, vond zij echter beneden de gordel. De tekst daarvan luidde dan ook: ‘Kan Linda ook praten zonder te doen of iedereen debiel is? Zelfs als ik alzheimer had, zou ik me er kapot aan ergeren. Dwaze vrouw.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders