De belastingadviseur van Linda de Mol, Frank B., zou heel wat geld van beroemdheden hebben verduisterd naar belastingparadijzen. Hij zou daardoor voor miljoenen aan belasting zijn ontdoken. 

Linda de Mol reageert geschokt op deze berichten. 'Frank B. doet al meer dan 25 jaar mijn financiële zaken, overigens zonder welke buitenlandse constructie dan ook", schrijft De Mol in een verklaring over haar adviseur aan Quote. 'Vanuit die relatie is hij onbezoldigd lid van de Raad van toezicht van mijn stichting. Als blijkt dat hij bewust grote fouten heeft gemaakt kan daar natuurlijk geen sprake meer van zijn.'

Onschuldig

Linda is vooral verbaasd door de manier waarop de zaak in de media wordt uitgemeten. De Mol: 'Maar ik ben echt in shock hoe je in de media veroordeeld wordt voordat iets überhaupt voor ‘n rechter gekomen is. Iemand is naar mijn mening onschuldig tot zijn schuld is aangetoond!'

Patricia Paay

Ook Patricia Paay was een van de klanten van B. Zij heeft minder goede woorden over voor de belastingadviseur.  Paay: 'Financiële constructies met het buitenland? Had 'ie dat bij mij ook maar gedaan. Die zak heeft me twee ton gekost. Hij deed mijn aangiften, maar vergat even te zeggen dat ik dat geld nog moest betalen. Terwijl de aanmaningen bij hem binnenkwamen.' In 2017 legde de Belastingdienst namelijk beslag op het huis van Patricia Paay door een openstaande belastingschuld. Deze zou inmiddels zijn afgelost.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders